Welcome to 50PLUS Partij Overijssel   Click to listen highlighted text! Welcome to 50PLUS Partij Overijssel Powered By GSpeech

 

 

 

 

Overijssel 

EEN FANTASTISCHE DAG!

Vandaag was echt een 50PLUS dag met een gouden randje. Na wat voorbereiding hebben we vandaag een aantal senioren in Deventer geprobeerd in de watten te leggen.

Het www.seniorencafedeventer.nl is een club die wekelijks leuke dingen doet voor en door een grote groep senioren. Zo was er vandaag (iedere 14 dagen) een bingo en werd er daarna gezamenlijk gegeten.

50PLUS Overijssel was er vandaag om met de aanwezigen van gedachten te wisselen over belangrijke zaken, maar ook om te helpen het eten te bereiden. Het eten werd deels gesponsord (http://tuinderijhaverkamp.nl) en deels betaald door 50PLUS Overijssel en enige bestuursleden. Jeannette van het campagneteam heeft de contacten gelegd en het gros van het werk verricht. Maar ook Hetty en Ria droegen hun steentje bij. Leendert en Fred waren aanwezig om wat gesprekken te voeren, maar het echte werk werd door onze dames gedaan. Na afloop waren er alleen maar tevreden gezichten. Wij waren tevreden, maar nog belangrijker de zaalbeheerders en bezoekers ook.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

zie hier alle foto's

 

 


 

        

 

Volg hier Facebook van fractievoorzitter

FRED KERKHOF

Blog's van Fred Kerkhof

 

__________________________________

Agenda statenfractie 2018:

12-12-18     Presidium en PS

09-01-19      Statencommissie dag

23-01-19     Presidium en PS

27-01-19      Presidium en PS

06-02-19      Statencommissie dag

                                                                     

 

 

 

 

zeeland Noord-Brabant Limburg Zuid-Holland Noord-Holland Utrecht Gelderland Flevoland Overijssel Friesland Drenthe Groningen België

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech